Heb al vele leuke onderwerpen in gedachten om hier heel veel over te vertellen maar net die eerste is zo moeilijk. Alles wat ik schreef gooide ik ook direct de prullenbak weer in. Ik sla hem dan ook gewoon over.

Naast delen van technische kennis ga ik het blog ook gebruiken om mijn producten en projecten te laten zien. Ik begin met een bekertray omdat deze juist speciaal voor de start van 3axis R&D bedacht is en daarmee ook veel daarover verteld. Er was al langer de wens om een eigen bedrijf te starten maar na en met de ziekte net even de vraag hoe dat het beste kon. Na al een jaar leuk bij Toolbox aan het hobbyen geweest te zijn hebben we samen de mogelijkheid gezien om wat op te gaan starten. Omdat de opening van de nieuwe ingang en dronebaan een grote happening zou worden er maar extra vaart achter gezet. Het was zo een hele mooie mogelijkheid om ons gelijk aan een groter publiek te laten zien.

Ik had al wat bedacht en gemaakt om op de opendag te laten zien wat er met onze machines gemaakt kan worden. Nu moest er eigenlijk nog wel een leuk weggevertje bij komen, er was toen nog geen logo en kaartjes konden ook niet meer op tijd gemaakt worden. Op een gegeven moment moest ik terugdenken aan de bekertray van het werk en hoe blij we waren als een vertegenwoordiger er weer een had. Maar dus ook hoe vaak hun logo weer bij ons in beeld kwam. Ergens in week voor de opening begin van de nacht nog tijd gevonden de tray te ontwerpen. Op de dag zelf zijn er 300 gemaakt en alle waren snel weg. Ook gelijk al een paar aanvragen om voor anderen ze ook te maken. Inmiddels zijn er al meerdere versies van gemaakt en heeft de komst van de laser nog meer mogelijkheden geboden. Ze zijn er nu al gemaakt van hout, aluminium composiet en kunststof. Ook is er een variant gekomen voor wijnglazen. Daarmee een voorbeeld van hoe dingen heel anders kunnen gaan lopen dan eerst gedacht en mogelijkheden spontaan kunnen opkomen.