3axis R&D is ontstaan vanuit Toolbox om bedrijven en particulieren te ondersteunen in hun ontwerp en realisatieproces. Daarbij kan er vakkundig begeleid worden tijdens het uitwerken van concepten.

Indien nodig kunnen we het totale proces van engineering tot produceren voor u uit handen nemen. We beschikken over meerdere CNC frezen, een CO2 laser en volledig uitgeruste werkplaatsen voor metaal- en houtbewerking.

Eén van de technische krachten achter 3axis R&D is Ronald Bouland. Na de studie Werktuigbouwkunde aan de HTS heeft hij 8 jaar ervaring opgedaan als werktuigbouwkundig ingenieur binnen de hightech industrie. Daar heeft hij o.a. gewerkt aan machines voor zonnecel productie, fabricage van TFT schermen, productiestraten van technische garens, waterstof fuel cells en filterinstallaties.

Een medische misser heeft ervoor gezorgd dat hij uit het bedrijfsleven rolde. Echter een leven zonder techniek kan hij zich niet voorstellen. Daarom heeft hij zich aangesloten bij Toolbox. Binnen Toolbox hebben gemotiveerde techneuten, makers en creatievelingen hun krachten gebundeld.

Hebt u een geweldig idee maar mist de technische achtergrond? Dan kunnen we veel voor u betekenen.